Alles in één punt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Over het IJ Festival vierde in 2017 haar 25e verjaardag. Dit deden ze met een speciale editie van het Zeecontainerprogramma, dat al sinds 2004 aan de basis staat van het festival. Gezelschappen en makers die bij Over het IJ Festival hun loopbaan startten en doorgroeiden in het programma, werden gevraagd om jonge theatertalenten voor te dragen waar zij zich mee verwant voelen, en in wie zij een bijzondere theatrale kracht zien. FC Bergman droeg Danielle de Nul voor, die op haar beurt Sari Veroustraete en Lola Bogaert betrok bij het project.

Alles in één punt. is een beeldende voorstelling geïnspireerd op het overview effect. Toen de mensheid naar de maan vloog, was het enige waar ze mee bezig was: de maan. Ze had onderschat hoe het voelde om zich om te draaien, terug te kijken en te zien waar ze vandaan kwam. Een eenzaam blauw oog.

Concept & spel: Danielle De Nul, Sari Veroustraete
Regie: Lola Bogaert
Coaching: Bart Hollanders
Met dank aan: Monty Kultuurfaktorij en Brakke Grond
Duur 15 min[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=LNi5DN-7ueE” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”375,374″ onclick=”img_link_large” title=”In de media”][/vc_column][/vc_row]

  • Over het IJ Festival

    2017